Bruidsarrangement

Bruidsarrangement

Wil jij als bruid volledig ontspannen jouw huwelijksdag beginnen?
Dan zit je bij mij op het juiste adres. Wat kunt u van mij verwachten ik kan het kapsel, en eventueele make-up op lokatie na wens verzorgen. Zowel bruid, maar ook voor bruidsmeisjes, moeders, en andere gasten van het bruidspaar. 
Het is mogelijk de bruid te helpen met aankleden, dit is zeker aan te raden als er nog accessoires zoals een sluier in het haar verwerkt moeten worden.

Enkele weken voor de huwelijksdag doen we een proefsessie. Omdat een bruidskapsel en make-up niet ‘standaard’ is wordt er gebruik gemaakt van producten die zorgen dat alles op de gehele dag perfect blijft zitten, het kapsel en eventueel de make-up wordt aangepast aan de stijl, smaak en wensen van de bruid en krijgt zij een eerlijk en deskundig advies bij het maken van haar keuze

Haardecoratie is ook iets om voor die tijd overna te denken uiteraard kan dit ook met mij samen. Of misschien zit er wel iets moois bij of op de jurk dat je zou willen gebruiken.
We houden altijd van een ontspannen begin van jou mooiste dag. Wil je jou dag ontspannen beginnen zit je bij mij bij het juiste adres

Naast bruidsaragementen is het ook mogelijk om kapsel en make-up te verzorgen voor feestelijke gelegenheden, gala’s ect.